Cas Lamens  Innovation that excites

Check je pechhulpdekking voor je op vakantie gaat.

Check je pechhulpdekking voor je op vakantie gaat.

Pechhulp verzekeringen als aanvulling op de autoverzekering bieden lang niet altijd de hulp die automobilisten nodig hebben. Wie zonder brandstof komt te staan hoeft bij 65% van pechhulp polissen er niet op te rekenen dat hij geholpen wordt. Een lekke band valt bij 4 op de 10 aanvullende verzekeringen niet onder pechhulp.

Als u uw Nissan bij ons in het onderhoud heeft hoeft u zich hierover geen zorgen te maken , Uw Nissan is ook in het buitenland gedekt voor deze gevallen.

Maar het blijft altijd een aanbeveling om ook in ieder geval de vakantiecheck aan u auto uit te laten voeren, Zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Ook hebben wij aanbiedingen als het om reserve wielen gaat !

Vraag naar de mogelijkheden voor uw Nissan bij Theo Greeve 010-5112399 of via theo@lamens.nl

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 2304
Afbeelding 2 2304
Afbeelding 3 2304