Cas Lamens  Innovation that excites

Nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws rondom Cas Lamens en Nissan

03 06

Monteur gezocht

Nissandealer Cas Lamens is een familiebedrijf in Berkel en Rodenrijs,
wat inmiddels 47 jaar bestaat. Met gemotiveerde medewerkers werken we
dagelijks aan de mobiliteit van onze klanten. En vertegenwoordigen wij met
trots het merk Nissan, zowel de (electrische) personen- als de bedrijfswagens.
Verkoop, onderhoud, maatwerk voor bedrijfswagens, schade afwikkeling,
bij ons kunt u voor dit alles terecht. One stop shopping is ons motto!

Wij zoeken iemand die
• in het bezit is van een diploma 1e of 2e autotechnicus
• enthousiast en klantvriendelijk ingesteld is
• een flexibele werkinstelling heeft
• zelfstandig kan werken en werkervaring heeft.
Wij bieden je een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden, informele werksfeer
in een enthousiast team. Eventueel variabele werktijden (minder uren) zijn ook bespreekbaar.
Opleidingsmogelijkheden in verband met de electrische transitie bieden wij ook.
Heb je interesse?
Heb jij het gevoel dat dit een functie is die helemaal bij jou past? Reageer dan snel!
Je sollicitatie met Curriculum Vitae, kun je richten aan Rene Lamens via email naar:
rene@lamens.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees verder
29 05

Leegrijden tot de laatste druppel

Is dat verstandig? Nee, het is niet slim om de brandstoftank tot de laatste druppel leeg te rijden. In brandstof kan vuil en vettigheid zitten dat zich op de bodem van de tank verzamelt. Net als bij wijn zit er onder in de tank bezinksel van de brandstof, maar ook andere resten. Als het niet op tijd wordt bijgevuld, wordt dit residu opgeslurpt door de brandstofpomp en dat kan voor grote schade zorgen.

Lees verder
22 05

Vakantie planning

Heb jij al vakantieplannen? Ga veilig op reis, maak nu een afspraak

Veel mensen zijn alweer bezig om de zomervakantie te plannen. Naast het uitzoeken van uw bestemming is het ook handig om uw auto niet te vergeten te laten controleren.

Denk ook eens aan een handig USB oplaadpunt achterin dan laden uw kinderen hun "speelgoed" direct onder het rijden. Deze handige accessoire kost 129,85 euro incl btw en montage

Maak vanwege de komende drukke periode tijdig een afspraak , Dan kunt u met een veilig gevoel op reis .

Lees verder
11 02

Nissan QASHQAI N-Motion met rijke uitrusting en opvallend design

• Nissan QASHQAI N-Motion met standaard extra’s als unieke lichtmetalen 19-inchwielen en zilverkleurige bumperbescherming, dakrails en spiegelkappen
• Nieuwe NissanConnect verbindt de bestuurder nog beter met zijn auto
• Nieuwe speciale uitvoering met designupgrades per direct te bestellen


Berkel 11 februari 2019 – De Nissan QASHQAI N-Motion is een nieuwe speciale uitvoering van Nissans succesvolle Crossover. Nissan heeft zowel het interieur als het exterieur van de QASHQAI N-Motion voorzien van unieke designelementen die de positie van de QASHQAI als ultieme Crossover verder versterken. De QASHQAI N-Motion is per direct te bestellen.

De Nissan QASHQAI N-Motion is gebaseerd op de uitvoering N-Connecta. Behalve van de toch al rijke standaarduitrusting is de N-Motion-uitvoering ook voorzien van zilverkleurige bumperbescherming voor en achter, bijpassende zilverkleurige spiegelkappen, dakrails en een panoramisch dak. Adaptieve led-verlichting en lichtmetalen 19-inchwielen maken de exclusieve uitstraling compleet.

Opvallende oranje stiksels
Het interieur van de QASHQAI N-Motion heeft dankzij nieuw ontworpen voorstoelen een premium makeover gehad. De stoelen zijn voorzien van exclusieve oranje inzetstukken op de zijwangen en dito stiksels over de gehele stoel. De opvallende stiksels komen terug in de kniekussens aan weerszijden van de middenconsole – bij de versnellingshendel – en in de binnenbekleding van de voorportieren en langs de bovenzijde van de bergruimte tussen de voorstoelen. De vier sportieve vloermatten, eveneens met oranje stiksel, maken het geheel af.

Voor extra bescherming van de bagageruimte is de Nissan QASHQAI N-Motion uitgerust met een mat die de gehele laadvloer bedekt.

Naadloze verbinding tussen auto en bestuurder
Standaard is de QASHQAI N-Motion voorzien van het nieuwe NissanConnect, het geavanceerde infotainmentsysteem van Nissan. De Nissan Intelligent Mobility-technologie zorgt voor een naadloze, intuïtieve verbinding tussen de bestuurder en zijn auto, wat de gebruikservaring van de bestuurder verder verbetert. Functies als stemherkenning, Find My Car, Over The Air map- en software-updates zijn standaard, net als een snelle zoekfunctie en Apple CarPlay en Android Auto.


Met de rijke standaarduitrusting biedt de Nissan QASHQAI N-Motion uitzonderlijk veel waarde tegen een scherpe prijs. De meerprijs ten opzichte van een N-Connecta uitvoering bedraagt slechts 1750 euro, terwijl het N-Motion pakket een waarde vertegenwoordigd van maar liefst 3.200 euro.

De Nissan QASHQAI N-Motion-uitvoering is leverbaar in combinatie met de 1.3 benzinemotor.

Lees verder
26 01

Nissan presenteert LEAF modeljaar 2019: met meer bereik, met meer connectiviteit

Berkel & Rodenrijs 26-01-2019

De nieuwe Nissan LEAF e+ 3.ZERO Edition met 62 kWh accu vanaf nu te bestellen bij Cas Lamens

Behalve een vernieuwd infotainmentsysteem biedt Nissan naast de bekende 40 kWh-batterij ook keuze uit een nieuwe 62 kWh-batterij met een 217 pk (160 kW) sterke elektromotor.

Deze nieuwe combinatie zorgt voor een bereik van 385 km (WLTP). De levering van de Nissan LEAF e+ 3.ZERO Edition start in de zomer van 2019 en is vanaf nu te bestellen bij Auto Sturm.

Prijs: €49.200,-.

https://www.caslamens.nl/nissan-leaf--e-62-kwh

Lees verder
14 12

Optimale transparantie en zekerheid voor klant

Verbeterde Electronic Vehicle Health Check biedt nog beter inzicht in onderhoudsstaat van uw auto


Berkel, 14- December 2018 – Nissan heeft de kosteloze Electronic Vehicle Health Check verbeterd. Daarmee krijgen klanten meer inzicht in de technische staat van hun auto en de verrichte werkzaamheden.

Elke Nissan-rijder heeft in het kader van de Nissan Customer Promise recht op een gratis voertuiginspectie als hij met zijn auto de Nissan-dealer bezoekt voor onderhoud of reparatie. Een gekwalificeerde Service Adviseur van de Nissan-dealer voert de inspectie in aanwezigheid van de klant uit via een speciale app op een tablet.

Het inspectieproces is verbeterd met een aantal nieuwe onderdelen die de ervaring van de klant verder verbeteren.

Een kentekenscan laat nu de volledige onderhoudshistorie van de auto zien, inclusief eerdere technische controles. Daardoor kan de Service Adviseur zien welk onderhoud eerder is aanbevolen en uitgevoerd. Ook kan de app direct een rapport opstellen en aan de klant e-mailen, inclusief een offerte voor benodigde werkzaamheden.

Met de Electronic Vehicle Health Check (EVHC) controleert de dealer de belangrijkste veiligheidsaspecten van elke Nissan, zoals de staat van de ruitenwisserbladen, de banden, de remmen, de verlichting en eventuele schades aan de carrosserie. Eventuele noodzakelijke werkzaamheden worden na goedkeuring van de klant uitgevoerd door getrainde Nissan-technici. Dat levert perfecte service op en biedt de klant de zekerheid dat zijn auto in orde is.

Jean-Christophe Mercier, Vice President After Sales van Nissan Europe, zegt: ‘Met het verbeteren van de EVHC voldoen wij aan de Nissan Customer Promise en bieden we onze klanten totale transparantie. Interne onderzoeken laten zien dat 87 procent van onze klanten meer inzicht wil hebben in de technische staat van zijn auto. Met de verbeterde EVHC spelen wij in op die behoefte door effectieve en efficiënte service te bieden.’

Nissan verbetert de EVHC-app continu en voegt in de toekomst steeds meer functies toe. Meer informatie over de Nissan Customer Promise is te vinden op www.nissan.nl/nissan-rijders/klantbelofte.html

Lees verder
30 04

LUCHTVERVUILING IN AUTO LIGT ZES KEER HOGER DAN BUITEN

In onze moderne samenleving zijn allergieën helaas sterk in de opmars. Hooikoorts is daarbij de meest voorkomende vorm. Recente studies tonen ook aan dat de rijvaardigheid en dus ook de veiligheid hierdoor sterk in het gedrang komen.

De nieuwe premium pollenfilter is voor de meeste mensen dan ook de perfecte oplossing. Niet minder dan 96% van alle allergenen wordt immers door de premium pollenfilter uit de wagen gefilterd.

Ter kennismaking bieden wij nu deze premium pollenfilter voor een zeer scherpe prijs. Kom dus snel naar ons toe en zorg dat u deze filter in uw auto heeft voordat het seizoen gaat beginnen!

Het team van Cas Lamens staat klaar voor u !

Lees verder
30 04

Nieuwe Nissan LEAF scoort meteen 5 Euro NCAP-sterren

Berkel 30 april 2018 – Nieuwe Nissan LEAF scoort meteen 5 Euro NCAP-sterren.

De nieuwe Nissan LEAF is de eerste auto die is getest volgens het vernieuwde en verbeterde crashtestprotocol van Euro NCAP. Het protocol omvat een reeks nieuwe testonderdelen, die zijn gebaseerd op scenario’s uit de praktijk van aanrijdingen met andere auto’s, met voetgangers en nu ook met fietsers.

Scenario’s uit de praktijk

In deze Euro NCAP-tests scoorde de Nissan LEAF maar liefst 93 procent op het gebied van bescherming van volwassen inzittenden en 86 procent voor de bescherming van kinderen aan boord. De veiligheidsscore wordt bepaald aan de hand van een aantal crashtests die op een vereenvoudigde manier aanrijdingsscenario’s uit de praktijk simuleren.

De 5-sterrenscore van de nieuwe Nissan LEAF bewijst de werking van de geavanceerde assistentiesystemen in de auto. Technische voorzieningen als camera en radar zijn belangrijk voor veiligheidssystemen als voetgangersherkenning. Ze zijn de basis van Nissans gelauwerde ProPILOT-systeem voor veiliger en zelfverzekerder rijden.

Vertrouwen op toekomstvisie

Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director van Nissan Europe, verklaart: ‘De score van de nieuwe Nissan LEAF in de Euro NCAP-crashtest bewijst wat wij allang wisten: dat deze auto uitzonderlijk veilig is en dat hij op dat gebied ook vooruitstrevend is op de markt voor elektrische voertuigen. Het bewijst dat onze klanten volledig kunnen vertrouwen op onze toekomstvisie, Nissan Intelligent Mobility. Wij zijn op weg om de manier waarop we rijden en leven compleet te vernieuwen.’

Maximale score in Japanse crashtest

De topscore van de nieuwe Nissan LEAF bij Euro NCAP komt slechts enkele maanden nadat de Japanse evenknie van Euro NCAP, Japan New Car Assessment Program, de auto ook al de maximale score van vijf sterren toekende. De LEAF behaalde in Japan een score van 94,8 punten op een schaal van 100 voor de bescherming van inzittenden tijdens een aanrijding. Het testprogramma valt onder de verantwoordelijkheid van het Japanse ministerie van Land, Infrastructuur, Verkeer en Toerisme en het Japanse agentschap voor verkeersveiligheid en hulp aan verkeersslachtoffers.

Lees verder
11 04

Bij Cas Lamens altijd duidelijke prijzen

ACM wil duidelijkere advertenties voor occasions

Advertenties voor tweedehands auto's moeten duidelijker worden gemaakt. De genoemde prijs moet het bedrag zijn waarvoor een koper de auto mee kan nemen.


De Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil dat alle advertenties uiterlijk half mei zijn aangepast.

Nu is het vaak niet duidelijk of er nog onvermijdbare bijkomende kosten worden gerekend, zoals kosten voor het rijklaar maken van de auto. Bovendien wordt bij extra kostenposten niet vermeld of ze optioneel zijn

Ook wordt de de duur van de garantie vaak niet vermeld. Bovendien wordt er veel geadverteerd met een prijs zonder garantie. De ACM benadrukt dat de wettelijke garantie altijd geldt.

Na de deadline half mei gaat de ACM controleren of de advertenties zijn aangepast. Als dat niet is gebeurd, dan kan de toezichthouder boetes opleggen.

Wij hebben geen onduidelijke regels gewoon incl beurt & APK 12 maanden BOVAG garantiie. En bij een Nissan ook altijd indien nodig een nieuwe Navigatie update erbij !

Lees verder

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 2304
Afbeelding 2 2304
Afbeelding 3 2304