NissanInnovation that excites

Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!

Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Even uw gedachten leeg maken, uw zorgen opzij zetten en genieten van uw vrijheid. Wellicht neemt u de auto mee op vakantie. Pas op het moment dat u op uw vakantiebestemming bent aangekomen, heeft u eindelijk tijd om niets te doen.

Om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk veilig en zorgeloos op uw bestemming arriveert, helpen wij u graag - met onze Cas Lamens vakantiecheck.

Een tijdje op reis naar de zon. Waarschijnlijk zorgt u extra goed voor uzelf wanneer u blootgesteld wordt aan hoge temperaturen: u drinkt meer water, neemt meer rust en verzorgt uw huid met zonnebrandcrème. Net als het geval is bij u, vraagt de zon veel van uw auto. Daarom is het goed om voordat u een lange afstand naar de zon reist een vakantiecheck te doen. Op deze manier bent u er zeker van dat u veilig en zonder problemen aankomt op uw bestemming.

Controle op maar liefst twintig punten.

Wij checken uw auto grondig op twintig verschillende punten. Zodra onze vakantiecheck klaar is, zijn wij er 100% zeker van dat uw auto in topconditie verkeert en klaar is om samen met u op reis te gaan!

Gezien de toenemende drukte in onze werkplaats en dat de vakantietijd eraan komt , vragen wij u om tijdig een afspraak in te plannen,(minimaal 2 weken van te voren), zodat wij toch uw auto de goede zorg en aandacht kunnen geven waar u als klant naar verlangd.

Dit voorkomt dat wij U niet meer zouden kunnen helpen voordat U op vakantie gaat.

Dank alvast voor Uw begrip.

Vriendeliijke groet,

Het Team van Cas Lamens

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 1702
Afbeelding 2 1702
Afbeelding 3 1702