Cas Lamens  Innovation that excites

Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail

Schop je achterklep letterlijk open

Met je handen vol de kofferbak van je auto openmaken blijft lastig. Je zou er haast agressief van worden. Cas Lamens speelt slim op die woede in.

Stel je voor Je nadert je Nissan X-Trail met je handenvol zware boodschappen, probeert vervolgens de sleutels uit je zak te wurmen en daarna de kofferbak ook nog eens open te krijgen. Een gekmakende missie.

Voor 325 euro incl btw lossen wij dit op en monteren wij een voetsensor op uw Nissan X-Trail alleen leverbaar op de modellen Connecta en Tekna en de zakelijke versie Business edition vraag aan ons eventueel of uw X-Trail er geschikt voor is . john@lamens.nl of 010-5112399

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 2304
Afbeelding 2 2304
Afbeelding 3 2304