Cas Lamens  Innovation that excites

Nieuwe Nissan Juke, compacte SUV met stijl

De nieuwe Nissan Juke, ontworpen in Europa, heeft een unieke en succesvolle reis doorlopen door het samenbrengen van getalenteerde Nissan designers. Het originele Juke model kwam op de markt met een significante impact en verraste iedereen met zijn unieke design.

Nog voor de officiële onthulling begin september licht Nissan al een tipje van de sluier op. Zo heeft het nieuwe model Juke slanke coupélijnen, opvallende 19-inch wielen en een sportieve uitstraling die een nieuwe standaard zet in het compacte crossover-ontwerp. Inspiratie voor de nieuwe Juke is gebaseerd op de laatste technologieën en door het principe ‘fun to drive’. Vol met krachtige technologie is de Juke het derde Nissan model met ProPILOT-technologie, wat een belangrijk deel uitmaakt van de Nissan Intelligent Mobility visie. De nieuwe Juke is een stuk groter – met meer ruimte en comfort voor zowel bestuurder als passagier - zonder zijn wendbare rijstijl te verliezen.

Na het B-SUV segment te zijn gestart en voorop te hebben gelopen met het eerste model zal de nieuwe Nissan Juke binnenkort terug zijn met zijn unieke identiteit, nog meer karakter en een toonaangevend niveau van connectiviteit - die voldoet aan de veranderende behoefte van bestuurders. We staan op het punt een nog grotere persoonlijkheid en meer opwindende rijervaring te ontketenen die een groeiend aantal bestuurders zal aanspreken. Het blijft een plezier om te rijden!


Download bestand: 01_vijf_sterren_euro_ncap_voor_nieuwe_generatie_nissan_juke_source_kopie_.jpg

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 2304
Afbeelding 2 2304
Afbeelding 3 2304