Cas Lamens  Innovation that excites

Tips om kosten te besparen

Beste Relatie,

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg. We zijn weer bijgekomen van de drukke en dure decembermaand. Misschien is een van uw voornemens voor 2020 wel om geld te besparen. Het leven is immers al duur genoeg. Maar hoe pakt u dat aan? wij geven u verschillende tips om te besparen op uw autokosten. Kleine moeite, u merkt er soms niks van, behalve in uw portemonnee.

Wij wensen u veel leesplezier!
Namens het Team van Cas Lamens

Afstand houden op ZOAB wegen. Door de open structuur komen steentjes vaak los en schieten daardoor omhoog. Bij een te korte afstand meer schade aan de motorkap.

Versleten schokdempers hebben invloed op de remweg en de wegligging van de auto en dus op de veiligheid. Ook in de winter is het raadzaam om ze te laten controleren.

Controleer ook de verzekering. Wat zijn de mogelijkheden, bent u juist verzekerd. Let wel op de kleine lettertjes. Want goedkoop wil niet altijd zeker beter. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ook bij ons terecht.

Denk aan de bandenspanning. Zachte banden hebben minder grip op het asfalt.en slijten harder, Langere remweg en een hogere slipkans en dus meer kans op schade,slijtage en een hoger brandstofverbruik..
Denk maar aan uw fiets met te zachte banden trapt u ook zwaarder !


Geen parkeersensoren? De waarde van uw auto wordt ook bepaald door kleine schades. Nog geen sensoren? Laat ze monteren. Vaak zijn de kosten lager dan de schades.

En uiteraard, je rijstijl. Gelijkmatig rijden en vooral vooruit kijken scheelt al heel veel in het verbruik Het klimt simpel.maar dit scheelt ook.

Bespaar niet op olie

De kwaliteit van olie neemt af als deze lange tijd in de motor zit. Om uw auto in goede staat te houden, is het essentieel dat de olie op tijd ververst wordt. De vloeistof neemt namelijk deeltjes op van inwendige en uitwendige vervuiling, waardoor het oliefilter verzadigd raakt van alle verontreinigingen.

Voorkom motorschade door olieverversen

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 4429
Afbeelding 2 4429
Afbeelding 3 4429